torstai 24. tammikuuta 2013

I am back!

Wow siitä todellakin on aikaa kun olen viimeksi tänne kirjoitellu... Ei vaan ole ollut inspiraatioo kirjoittaa ja jos totta puhutaan, ei ole oikein nytkään.

Jos muistan oikein niin alotin kirja haasteen. Onhan niitä tullut luettua jonkun verran tässä vuoden aikana ja yritän nyt parhaani mukaan muistaa mitkä kaikki on tullut lukaistua.. Viimeinen ilmoittamani on siis Harry Potter & order of the phoenix, joten siis luonnollisesti olen lukenut koko sarjan loppuun.

Kirjat 13 & 14: Harry Potter & Half blood prince & Deathly Hallows
Kirjailija: J.K Rowling
Motiivi: Koska Potterit vaan on niin hyviä. :) Niihin ei kyllästy koskaan.

Kirjat 15 - 17 Millenium sarja: Miehet jotka vihaavat naisia, Tyttö joka leikki tulella & Pilvilinna joka romahti


Kirjailija: Stieg Larsson
Motiivi: Olen katsonut leffat, ne ovat mielestäni hyviä joten päätin niiden innoittamana lukea myös nämä kirjat.

Leffat eivät paljoa poikkea kirjoista, joten tiesin mitä tapahtuu milloinkin. Siitä huolimatta kirjat ovat aina parempia kuin elokuvaversiot. Suosittelen lukemaan nämä. :)

Kirjat 18 - 20: Charlaine Harris: Club dead, Dead to the world, dead as a doornailKirjailija: Charlaine Harris
Motiivi: Tykkään paljon True Blood sarjasta. Viimeisin kausi oli kyllä askel huonompaan suuntaan mielestäni, mutta onneksi juoni kulkee hieman erilailla kirjoissa kuin tv-sarjassa.

Kirjoista ei juonenkäänteitä ja yllätyksiä puuttunut vaikka jotkut asiat olivatkin pääteltävissä. Näitä on minulla vielä kuinka paljon lukematta, joten en malta odottaa että pääsen seuraavan osan kimppuun. :)

---

Vielä on kirjoja jonkun verran arvosteltavana, kirjotan niistä seuraavan postauksen jonain päivänä sitten kun kerkeän. :)

Mitä tulee kaikenlaisiin tohtoreihin, ensimmäisen tapasin pari kertaa jonka jälkeen totesin, että en viihdy hänen kanssaan niin hyvin kuin voisin viihtyä jonkun toisen kanssa, joten aloitin lääkärin vaihtoprojektin. En ole siis pariin kuukauteen käynyt tohtorilla mutta asiat ovat olleet paremmin kuin hetkeen enkä ole saanut niin usein ahdistuskohtauksia jne. Tosin tuntuu kuin kävelisin ohuella jäällä joka voi millä hetkellä hyvänsä pettää, joten vien projektini loppuun ja saan itseni kuntoon vielä jonain päivänä. :)
I will be happy again one day.

Btw: parhautta! Oon ihan rakastunu tähän biisiin! :D

<iframe width="420" height="315" src="http://www.youtube.com/embed/vk24UKKI4yY" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentoi ja tule ja katso mitä vastaan sinulle. :)