tiistai 17. heinäkuuta 2012

höpötystä

Hei rakkaat. Siitä on kauan kun olen viimeksi tänne kunnolla kirjoitellut, on ollut hieman kaikkea meininkiä. Jossain vaiheessa myöhemmin tulee paremmin postausta. Nyt olen täällä kirjoittamassa ihan muilla asioilla.

Olen alkanu järkkäämään kahdenlaista tapahtumaa, International My Chemical Romance day miittiä ja thrill the world flashmobia Tampereelle. Musta tuntuu että jälkimmäinen tulee tuottamaan paljon kiirettä ja päänvaivaa, mutta olen samaan aikaan varma että siitä tulee hauskaa.

Intenational My Chemical Romance day on siis 23.7 ja sitä juhlistetaan fanimiitein ympäri maailmaa. Suomessa on myös kyseisiä miittejä kuten edeltä käy ilmi. Tampereen lisäksi niitä on Helsingissä, Oulussa ja Mikkelissä. Kaikki miitit alkaa klo: 12 ja loppuu virallisesti klo: 18. Tampereella tavataan rautatieasemalla josta sitten luultavasti jatketaan johonkin puistoon hengaamaan. Luvassa on kaikenlaista kivaa, sen voin paljastaa. :) Muista miittipaikoista ynnä muusta on infoa enemmän osoitteessa www.mcrmy.fi. :)Mitä taas thrill the worldiin tulee niin ei olla vielä ihan sataprosenttisen varmoja että tuleeko tätä tapahtumaa Tampereelle ja Helsinkiin vai pelkästään jompaan kumpaan kaupunkiin. Mutta kumminkin me ollaan peräänkuuluttamassa tanssijoita ja Michael Jakson faneja. :) Thrill the worldhan on siis, mikäli en oo ihan täysin väärässä, yksi maailman suurimmista flashmobeista, jossa kokoonnutaan, joka maailman kolkassa samaan aikaan, zombieksi pukeutuneina tanssimaan Michael Jacksonin thriller. Viime vuonna tanssijoita oli 12,297 yhteensä 29:stä maasta. :)

Jos haluatte järkkäämää thrill the worldia nii kommentoikaa mulle, lisään teidät meidän facebook ryhmään. Me tarvitaan viä jonkun verran järkkäreitä sillä hommaa on paljon. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentoi ja tule ja katso mitä vastaan sinulle. :)